ADVANTAGE:ADVANTAGE: Ideaal ontworpen voor het continu bereiden van pizzas, geroosterd brood, taarten, croissants, lasagne enz.... Warme luchtstroom , hetgeen een bereiding toelaat op een lagere temperatuur dan de traditionele ovens, wat een beter kookresultaat met zich meebrengt evenals een besparing van energie.
Productgegevens
Interne afmetingen 650x1100xh100
Pizzaproductie / uur: van Ø 250 mm "230 gr." = 155 pizza's, tot Ø 500 mm "915 gr." = 25 pizza's (kooktijd van 3,5 tot 5 minuten)
Standaard geleverd met roestvrijstalen onderstel op zwenkwielen (met remmen).
Stapelmogelijkheid tot 3 ovens van hetzelfde model.
Uitvoering in- en uitwendig in RVS AISI 304, thermische isolatie d.m.v. ceramische glasvezels.
Kooktunnel: elektronische regeling van de temperatuur en van de tunnelsnelheid. Snel temperatuurbereik, gemakkelijk toegang van het onderhoud.
Maximum temperatuur 320°C.
Elektrische verwarming : onafhankelijke regeling van het vermogen (boven en onder).
Elektronisch "digitaal" bedieningspaneel, toegankelijk vanaf de voorzijde, met beheer van 6 bakprogramma's, eenvoudig en snel voor de after-sales service.