Aan de basis is die bestemd voor deeg te kneden (inhoud kuip: 3 kg
meel) en het automatisch produceren van harde tarwe deeg (8/10 kg/u).
Mes voor het automatisch snijden van lange of korte pasta.
Uitrusting voor de regeling van de snelheid
Geleverd met 4 matrijzen:
n°7 (1,5 mm) voor taglioni n°28 (6 mm) voor tagliatel n°89 (10 mm) voor macaroni spoglia 2x85 mm pasta bladen,
Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
Ventilator onderaan voor het snel drogen van de vers gemaakte pasta.
Dit apparaat is bestemd voor het vervaardigen van pasta met
grondstoffen, zowel met harde als zachte tarwe; met een toevoer van water en eieren, of spinazie voor groene pasta, of tomatenpuree voor rode pasta.
- Enkele praktische raadgevingen: * Bereiding van bladerdeeg voor ravioli: 70 % tarwe type 00 30 % harde korrel 5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
* Bereiding van tagliatelle: 70 % tarwe type 00, 30 % harde korrel, 5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg) of 100 % harde tarwe korrel, 5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg) tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.